Media

Media vises ikke i Wordpress-biblioteket, men er tilgjengelig i opplastingsmappen

Media vises ikke i Wordpress-biblioteket, men er tilgjengelig i opplastingsmappen

Hvis mediebiblioteket lastes inn, men ikke viser bilder, er det to hovedårsaker: et inkompatibelt programtillegg og feil filtillatelser. Testing av plugins følger samme råd som ovenfor, og hvis de ikke er årsaken, kan filtillatelser være.

  1. Hvordan fikser jeg mediebiblioteket mitt på WordPress?
  2. Hvordan får jeg tilgang til WordPress-mediebiblioteket mitt?
  3. Hvordan fikser jeg et tomt miniatyrbilde i WordPress mediebibliotek?
  4. Hvordan ser jeg bilder fra WordPress-opplastingsmappen?
  5. Hvorfor kan jeg ikke se mediebiblioteket mitt på WordPress?
  6. Hvordan fremskynder jeg WordPress-mediebiblioteket mitt?
  7. Hvor mange visninger av mediebiblioteket finnes i WordPress?
  8. Hvilke typer filer kan mediebiblioteket administrere?
  9. Hva er mediebiblioteket mitt?
  10. Hvordan fikser jeg vanlige bildeproblemer i WordPress?
  11. Hvordan løser du en feil som oppstod i opplastingen, prøv igjen senere?
  12. Hvordan endrer jeg miniatyrbildet på Facebook WordPress?

Hvordan fikser jeg mediebiblioteket mitt på WordPress?

Gå til Plugins > Installerte plugins i WordPress-backend. Deaktiver nå alle plugins som fremdeles er aktive. Ta en titt på mediebiblioteket på WordPress for å se om det fungerer igjen. Hvis det fungerer, aktiverer du et plugin på nytt og sjekker igjen om mediebiblioteket fungerer igjen.

Hvordan får jeg tilgang til WordPress-mediebiblioteket mitt?

For å besøke WordPress Media Library, utvider du Media-menyen fra WordPress Dashboard. Mediebiblioteksiden viser alle medieelementene du har i mediebiblioteket ditt.

Hvordan fikser jeg et tomt miniatyrbilde i WordPress mediebibliotek?

Start med å deaktivere alle pluginene dine, og deretter sjekke miniatyrbildene. Hvis problemet ble løst, er problemet ditt et av programtilleggene du nettopp har deaktivert. Prøv å aktivere dem om gangen, sjekk mediebiblioteket imellom, til du finner ut hvilket plugin som skaper problemet.

Hvordan ser jeg bilder fra WordPress-opplastingsmappe?

Først kobler du til nettstedet ditt via FTP og går deretter til / wp-content / folder. Inne finner du opplastingsmappen, hvor WordPress lagrer alle medieopplastningene dine, inkludert bilder. Høyreklikk nå på opplastningskatalogen og velg deretter Filtillatelser. Dette vil føre til dialogboksen for filtillatelser.

Hvorfor kan jeg ikke se mediebiblioteket mitt på WordPress?

WordPress mediebibliotek viser ikke bilder

Hvis mediebiblioteket lastes inn, men ikke viser bilder, er det to hovedårsaker: et inkompatibelt programtillegg og feil filtillatelser. Testing av plugins følger samme råd som ovenfor, og hvis de ikke er årsaken, kan filtillatelser være.

Hvordan fremskynder jeg WordPress-mediebiblioteket mitt?

Her er noen triks du kan bruke for å forbedre mediehastigheten på WordPress-nettstedet ditt:

  1. Sett inn bilder i riktig størrelse. Når du laster opp et bilde til et WordPress-nettsted, får du et valg om hvordan du vil dimensjonere det: ...
  2. Rydd ut ubrukte filer. ...
  3. Benytt deg av Symlinks. ...
  4. Optimaliser serverinnstillinger. ...
  5. Begrens brukertilgang.

Hvor mange visninger av mediebiblioteket finnes i WordPress?

Mediebiblioteket gir to typer visninger. Den ene er enkel visuell rutenettvisning og en annen er konvensjonell listevisning. Bytt mellom disse visningene ved hjelp av ikonene til venstre over skjermen.

Hvilke typer filer kan mediebiblioteket administrere?

Hvilke typer filer kan du lagre i mediebiblioteket?

Hva er mediebiblioteket mitt?

Mediebiblioteket er en samling av bilde-, lyd- og Flash-filene dine som brukes til å forbedre nettstedet ditt, e-post eller mikrosider.

Hvordan fikser jeg vanlige bildeproblemer i WordPress?

Gå til Media »Legg til nytt og last opp bildet ditt. Etter at du har lastet opp bildet, ser du en Rediger-lenke ved siden av det opplastede bildet. Ved å klikke på den åpnes skjermbildet Rediger medie, hvor du ser knappen Rediger bilde rett under bildet. Dette åpner WordPress-bildeditoren.

Hvordan løser du en feil som oppstod i opplastingen, prøv igjen senere?

Nedenfor er noen av de sannsynlige løsningene på dette problemet. Det kan være lurt å sjekke tillatelsene til 'last opp' -mappen først og sørge for at den er satt til 755.I vårt tilfelle var det bra, men til tider kan tillatelsene til 'laste opp' -mappen endres på grunn av noen uventede endringer i serveren.

Hvordan endrer jeg miniatyrbildet på Facebook WordPress?

Bare bla ned til AIOSEO Innstillinger-metafeltet under innleggsredigereren, og klikk deretter på sosial-fanen. Rull litt ned, så vil du se en "Image Source" -rullegardin hvor du kan velge miniatyrbildet for Facebook. For eksempel kan du velge å bruke det valgte bildet ditt, eller laste opp et tilpasset bilde for å bruke det i stedet.

Få ID fra barnekategorier i Woocommerce
Hvordan ser jeg barnekategorier i Wordpress? Hvordan finner jeg kategorien foreldre og barn i Wordpress? Hvordan finner jeg underkategorien til en ove...
vis miniatyrbilde for underkategori wordpress
Hvordan viser jeg miniatyrbildet for kategoribildet i WordPress? Hvordan viser jeg underkategorier i WordPress? Hvordan får jeg kategoriminiatyrbildet...
Hvordan vise kategoribildet på WordPress-sløyfesiden
Hvordan viser jeg bildekategorier i WordPress? Hvordan viser jeg miniatyrbildet for kategoribildet i WordPress? Hvordan viser jeg kategorien til et bi...