Sider

hvordan du får en liste over alle toppnivåsider

hvordan du får en liste over alle toppnivåsider
  1. Hvordan lister jeg opp alle sidene i WordPress?
  2. Hvordan viser jeg undersider i WordPress?
  3. Hvordan får jeg sider på WordPress?
  4. Hvordan får jeg alle sidesnegler i WordPress?
  5. Hvordan viser jeg en liste over barnesider på en foreldreside i WordPress?
  6. Hva er en underside i WordPress?
  7. Hva er forskjellen mellom sider og innlegg i WordPress?
  8. Hvordan legger jeg ut på forskjellige sider i WordPress?
  9. Hva er barnesider?
  10. Hvordan administrerer jeg sider på WordPress?
  11. Hvor mange sider kan et WordPress-nettsted ha?

Hvordan lister jeg opp alle sidene i WordPress?

Bare lag en ny side i WordPress og legg til [sideliste] kortkode i den. Denne kortkoden vil vise en enkel nestet liste over alle sidene dine.

Hvordan viser jeg undersider i WordPress?

Plasser koden nedenfor på innholdssiden. php-fil for å kunne vise innholdet på undersiden din på den overordnede siden. <? php $ mypages = get_pages (array ('child_of' => $ innlegg->ID, 'sort_column' => 'post_date', 'sort_order' => 'desc')); foreach ($ mypages as $ page) $ content = $ page->post_innhold; hvis ( !

Hvordan får jeg sider på WordPress?

Legge til og redigere sider i WordPress

Det første trinnet ditt er å lære å lage sider og redigere dem. For å komme i gang, besøk admin-dashbordet. Velg Sider fra menyen til venstre, og klikk deretter på Legg til ny. Herfra kan du begynne å redigere siden din.

Hvordan får jeg alle sidesnegler i WordPress?

Du kan gjøre dette på mange måter som:

  1. Du kan bruke Wordpress globale variabel $ post: <? php global $ post; $ post_slug = $ innlegg->postnavn; ?>
  2. Eller du kan få bruk: $ slug = get_post_field ('post_name', get_post ());
  3. Eller få full url og bruk deretter PHP-funksjonen parse_url:

Hvordan viser jeg en liste over barnesider på en foreldreside i WordPress?

Etter at du har opprettet foreldresidene og barnesidene, kan det være lurt å liste barnesidene på hovedsiden. En enkel måte å gjøre dette på er ved å redigere foreldresiden manuelt og legge til en liste over lenker hver for seg. Du må imidlertid redigere foreldresiden manuelt hver gang du legger til eller sletter en barneside.

Hva er en underside i WordPress?

Barneside eller underside

Et nettsted kan bygges selv uten et innlegg. De nettstedene som ikke har mange blogginnlegg å publisere, kan bruke sider til å vise frem informasjon. ... Disse sidene kalles barneside eller underside. I WordPress kan du opprettholde hierarkiet til siden ved å opprette en underordnet side under foreldresiden.

Hva er forskjellen mellom sider og innlegg i WordPress?

Her er den store forskjellen mellom WordPress-innlegg og sider: WordPress-innlegg har en offisiell publiseringsdato og vises etter dato på bloggsiden til nettstedet ditt. ... WordPress-sider har ikke publiseringsdato og er ment for statisk, tidløst innhold.

Hvordan legger jeg ut på forskjellige sider i WordPress?

Gå til Pages i WordPress-administratoren > Legg til ny. Lag en ny side som heter Hjem, og legg til hvilket innhold du vil bruke på hjemmesiden din. Klikk på Publiser-knappen for å publisere den. Gjenta dette, og opprett en annen side som heter Blog.

Hva er barnesider?

En underordnet side er en side som "lever" i hierarkiet under en annen side (overordnet).

Hvordan administrerer jeg sider på WordPress?

Ved å klikke på Publiser lenken under en side vil statusen endres til online. Administrering av foreldresider og barnesider blir også lettere. Bare klikk på Flytt-lenken under en side for å endre posisjon. For forsiden av nettstedet ditt, sjekk ut veiledningen vår om hvordan du viser en liste over barnesider for en foreldreside på WordPress.

Hvor mange sider kan et WordPress-nettsted ha?

Det er ingen grense for hvor mange sider du oppretter i WordPress, og det er mulig å opprette et nettsted med bare sider og ikke bruke innlegg i det hele tatt. Selv om sider skal ha statisk innhold, men det betyr ikke at brukere ikke kan oppdatere dem. Sider kan oppdateres så ofte brukeren vil oppdatere dem.

Rediger permalinks WordPress
Slik endrer du permalinkstrukturen i WordPress Logg på WordPress-nettstedet ditt. ... Klikk på 'Innstillinger'. ... Klikk på 'Permalinks'. ... Velg 'I...
Endre Permalink for prosjekt til tilpasset URL
Kan jeg endre permalinken min? Hvordan endrer jeg permalinken til et prosjekt i WordPress? Hvordan oppretter jeg en egendefinert permalink i WordPress...
Liste opp alle vilkår med innlegg i en bestemt kategori
Hvordan viser jeg innlegg fra en bestemt kategori i WordPress? Hvordan ser jeg spesifikke taksonomikategorier i WordPress? Hvordan får jeg innleggsvil...