Innlegg

Hvordan kan jeg vise forfatterens siste innlegg med tittel?

Hvordan kan jeg vise forfatterens siste innlegg med tittel?
  1. Hvordan viser jeg datoen og forfatteren av et WordPress-innlegg?
  2. Hvordan viser jeg forfatteren av et WordPress-innlegg?
  3. Hvordan ser jeg nylige innlegg på WordPress?
  4. Hvordan får jeg gjeldende dato og klokkeslett i WordPress?
  5. Hvordan får jeg et forfatterinnlegg?
  6. Hva er en forfatterboks?
  7. Hva er forfatteren i WordPress?
  8. Hvordan legger jeg til nylige innlegg på hjemmesiden min?
  9. Hvordan kaller du et innlegg på WordPress?
  10. Hvordan viser jeg alle innleggene på WordPress-hjemmesiden?

Hvordan viser jeg datoen og forfatteren av et WordPress-innlegg?

For å vise publiseringsdatoen for et innlegg, må du legge til denne koden i temaet ditt. Legg merke til tegnene i funksjonen_tid. Disse kalles formattegn, og de forteller PHP hvordan du formaterer dato og klokkeslett. For å lære mer, se vår artikkel om hvordan du endrer dato og klokkeslettformat i WordPress.

Hvordan viser jeg forfatteren av et WordPress-innlegg?

Start med å navigere til Utseende > Temaer på WordPress-menyen. Klikk på Tilpass-knappen for ditt aktive tema. Klikk på Temaalternativer. Se etter noe som er relatert til en forfatterbio eller forfatterbeskrivelse.

Hvordan ser jeg nylige innlegg på WordPress?

WordPress leveres med en innebygd standard widget for å vise nylige innlegg i sidefeltet eller et hvilket som helst widget-klart område. Gå til WordPress-dashbordet ditt til Utseende »Widgets og legg til widgeten 'Nylig innlegg' i sidefeltet.

Hvordan får jeg gjeldende dato og klokkeslett i WordPress?

La oss først se på koden: <? php ekkodato (get_option ('date_format')); ?> Denne koden vil alltid vise gjeldende dato og klokkeslett i henhold til WordPress-tidsformatet.

Hvordan får jeg et forfatterinnlegg?

Hvordan få forfatternavn fra en post-ID. For å få forfatterens visningsnavn fra en post-ID, bruk denne koden: $ post_id = 257; $ author_id = get_post_field ('post_author', $ post_id); $ author_name = get_the_author_meta ('display_name', $ author_id);

Hva er en forfatterboks?

Hva er en "forfatterboks" spør du? Det er en rute nederst i blogginnleggene dine som gir litt biografisk informasjon om deg, forfatteren, av WordPress-nettstedet ditt. Det er som å ha et "Om oss" på hvert blogginnlegg, eller hver side du publiserer på nettstedet ditt.

Hva er forfatteren i WordPress?

I WordPress refererer begrepet forfatter til en forhåndsdefinert brukerrolle. En bruker med forfatterrolle kan laste opp filer, skrive, redigere, publisere og slette sine egne artikler. De kan også redigere profilen sin og endre passordene sine.

Hvordan legger jeg til nylige innlegg på hjemmesiden min?

Bruke widgetområdet

  1. Logg på WordPress-nettstedet ditt.
  2. Naviger til Utseende>Widgets.
  3. Finn widgeten Nylig innlegg, og dra den og slipp den i ønsket widgetområde.
  4. Når du er lagt til, kan du legge til en tittel, angi antall innlegg som skal vises og mer.
  5. Klikk Lagre for å fullføre endringene.

Hvordan kaller du et innlegg på WordPress?

query_posts () er en måte å endre hovedspørringen som WordPress bruker for å vise innlegg. Det gjør dette ved å sette hovedforespørselen til den ene siden og erstatte den med en ny spørring. For å rydde opp etter en samtale til query_posts, ring til wp_reset_query (), og den opprinnelige hovedspørringen blir gjenopprettet.

Hvordan viser jeg alle innleggene på WordPress-hjemmesiden?

Liste opp alle WordPress-innlegg på hjemmesiden din. Hvis du vil at alle innleggene dine skal vises på forsiden sammen med innholdet i innleggene, kan du enkelt gjøre det ved å gå til skjermbildet Lesingsinnstillinger (Innstillinger > Lesing) og endre antall innlegg for å vise til noe mer enn antall innlegg du har.

Påvirker SEO når du har et innlegg i flere kategorier å ha kategorienavn i permalinks?
Dette gjør det enklere og raskere for Google å indeksere nettstedet ditt (også å legge det i søkemotorene). Alle bør sende inn et områdekart. Så hvis ...
tilpasset ord i tilpasset permalinkstruktur
Hvordan tilpasser jeg en Permalink? Hvordan oppretter jeg en egendefinert permalink i WordPress? Hva skjer hvis jeg endrer permalinkstrukturen? Hva er...
Hvordan skiller jeg media til visning i bestemte kategorier på WordPress-hjemmesiden?
Hvordan viser jeg innlegg fra en bestemt kategori på en side i WordPress? Hvordan tilpasser jeg WordPress-kategorisiden min? Hvordan viser jeg kategor...