Sider

Skille mellom side og innlegg i funksjon

Skille mellom side og innlegg i funksjon

Innlegg er for rettidig innhold. De har en publiseringsdato og vises i omvendt kronologisk rekkefølge på bloggsiden din. De er det du bør tenke på når du hører begrepet "blogginnlegg". Sidene er for statisk, tidløst innhold.

  1. Hva er forskjellen mellom sider og innlegg?
  2. Hva er forskjellen mellom innlegg og side i WordPress?
  3. Hva er innlegg?
  4. Hva er forskjellen mellom et innlegg og en blogg?
  5. Hva er WordPress og dets funksjoner?
  6. Hva er en innleggsside?
  7. Hvordan tilordner jeg et innlegg til en side i WordPress?
  8. Hvor mange sider kan et WordPress-nettsted ha?
  9. Noe som er bedre for SEO-sider eller innlegg?

Hva er forskjellen mellom sider og innlegg?

Tenk på sider som ditt statiske innhold eller "engangs" type innhold som sjelden trenger endring. Dette kan for eksempel være din About-side, og blir sett på som tidløse enheter. Innlegg derimot er blogginnleggene dine eller dynamisk innhold som blir lagt til regelmessig. La oss ta en titt på de to mer detaljert.

Hva er forskjellen mellom innlegg og side i WordPress?

Sidene er hierarkiske og kan organiseres som barnesider og foreldresider. Innlegg er inkludert i RSS-feed vs. Sider er det ikke. Innlegg har forfatter og publisert dato vs sider ikke.

Hva er innlegg?

Innlegg er blogginnlegg - eller artikler - som vises i kronologisk rekkefølge på hjemmesiden din, vanligvis med det nyeste innlegget øverst. I motsetning til sider, har innlegg vanligvis kommentarer under seg og er også inkludert i nettstedets RSS-feed.

Hva er forskjellen mellom et innlegg og en blogg?

Forskjellen mellom blogginnlegg & Artikler. ... Blogginnlegg er faktisk en ny form for skriving mens artikler har eksistert i hundrevis av år. Blogginnlegg legges ut i omvendt kronologisk rekkefølge (siste først) mens artikler er tidsstemplet på publiseringsdatoen og ikke i en bestemt rekkefølge.

Hva er WordPress og dets funksjoner?

Du kan opprette innlegg og sider, formatere dem enkelt, sette inn media, og med et klikk på en knapp er innholdet ditt live og på nettet. Publiseringsverktøy. WordPress gjør det enkelt for deg å administrere innholdet ditt. Lag utkast, planlegg publisering, og se på innleggsrevisjonene dine.

Hva er en innleggsside?

Innlegg er for rettidig innhold. De har en publiseringsdato og vises i omvendt kronologisk rekkefølge på bloggsiden din. De er det du bør tenke på når du hører begrepet "blogginnlegg". Sider er for statisk, tidløst innhold.

Hvordan tilordner jeg et innlegg til en side i WordPress?

Gå til Pages i WordPress-administratoren > Legg til ny. Lag en ny side som heter Hjem, og legg til hvilket innhold du vil bruke på hjemmesiden din. Klikk på Publiser-knappen for å publisere den. Gjenta dette, og opprett en annen side som heter Blog.

Hvor mange sider kan et WordPress-nettsted ha?

Det er ingen grense for hvor mange sider du oppretter i WordPress, og det er mulig å opprette et nettsted med bare sider og ikke bruke innlegg i det hele tatt. Selv om sider skal ha statisk innhold, men det betyr ikke at brukere ikke kan oppdatere dem. Sider kan oppdateres så ofte brukeren vil oppdatere dem.

Noe som er bedre for SEO-sider eller innlegg?

Innlegg er mer SEO-vennlig enn Page generelt

Fra perspektivet til søkemotoroptimalisering er WordPress Post mer SEO-vennlig enn Page. Sidene er for statisk innhold, innlegg er tidsmessig innhold som du vil kategoriseres, merkes, arkiveres. ... WordPress-sider har imidlertid også sine fordeler.

Hvorfor kan ikke endre permalinken til siden / innlegget mitt?
Hvordan endrer jeg permalinken på en WordPress-side? Hvorfor kan jeg redigere permalink WordPress? Hva skjer hvis jeg endrer permalinkstrukturen? Hvor...
hvordan du endrer permalink for dynamisk side uten 404-feil
Hvordan endrer jeg permalinks i WordPress uten å knekke koblinger? Hvordan endrer jeg permalinken til en WordPress-side? Hvordan fikser jeg feil 404 i...
Jeg ønsker å legge til en ny tagg til Wordpress URL permastruct
Hvordan legger jeg til en permalink i WordPress? Hvordan endrer jeg en permalink i en WordPress-database? Hvordan endrer jeg nettadressen til WordPres...