Mycred

kjøp og last ned system med mycred

kjøp og last ned system med mycred
  1. Er myCred gratis?
  2. Hva er myCred?
  3. Hvordan bruker jeg myCred-plugin?
  4. Hvordan fungerer myCred?
  5. Hvor kan jeg løse inn kredittpoengene mine?
  6. Hva er AffiliateWP?
  7. Hva er WordPress MemberPress?
  8. Hva er Buddy Boss?

Er myCred gratis?

myCred er et gratis og åpen kildekode-plugin som lever på WordPress - WooCommerce-nettstedet, så alt forblir i din kontroll. myCred er enkel å sette opp og fungerer med et stort bibliotek med tredjepartsprogramvare utenom boksen.

Hva er myCred?

myCred er et intelligent og adaptivt poenghåndteringssystem som lar deg bygge og administrere et bredt spekter av digitale belønninger, inkludert poeng, rangeringer og, merker på ditt WordPress / WooCommerce-drevne nettsted.

Hvordan bruker jeg myCred-plugin?

For å konfigurere myCRED-innstillinger, gå til Plugins → myCRED-oppsett. Før du begynner, må du sette opp punkt (er).
...
Konfigurer myCRED-innstillinger

  1. Tømmerstokker. Logg-alternativet hjelper deg med å spore (legge til eller trekke) poeng for brukere. ...
  2. Kroker. Disse krokene kan aktiveres eller deaktiveres etter behov. ...
  3. Tillegg. ...
  4. Innstillinger.

Hvordan fungerer myCred?

myCred tillater TRE forskjellige måter du kan tildele brukerne dine: Poeng - Angi hendelser og utløsere for å tillate sanntidssporing og automatisk tildele brukerne poeng. Rangeringer - Sett rangeringer på topplister og beløn brukerne dine med betydelige fordeler etter at de når en viss milepæl.

Hvor kan jeg løse inn kredittpoengene mine?

Topp 10 CRED-belønninger å utforske denne måneden

Hva er AffiliateWP?

AffiliateWP er et fullstendig programtillegg for tilknyttet markedsføring for WordPress som gjør tilknyttet markedsføring enkelt. Sett opp ditt tilknyttede program i løpet av få minutter, og begynn å rekruttere tilknyttede selskaper for å markedsføre ditt WPEngine-hostede nettsted.

Hva er WordPress MemberPress?

MemberPress er et brukervennlig WordPress Membership Plugin. Det vil hjelpe deg å umiddelbart starte å belaste brukerne for tilgang til innholdet ditt. MemberPress hjelper deg med å opprette, administrere og spore medlemskapsabonnementer og selge digitale nedlastingsprodukter.

Hva er Buddy Boss?

BuddyBoss hjelper deg med å bygge et fleksibelt læringsmiljø som støtter studentene dine uansett hvor de er i verden. Løsningen muliggjør strukturert trening, mikro-læring, sosial læring og gamification for en engasjert læringsopplevelse.

Hvordan oppdatere permalink programmatisk?
Hvordan endrer jeg Permalink i WordPress programmatisk? Hvordan oppdaterer du permalinks? Hvordan kan jeg endre permalink for tilpasset innleggstype? ...
Vis 'tags' for et innlegg på frontend når du er i en listevisning
Hvordan viser du tagger på et innlegg? Hvordan viser jeg innlegg fra en bestemt kategori på en side i WordPress? Hvordan viser jeg WordPress-innleggen...
hvordan får jeg et spesifikt innlegg fra et innlegg med en underkategori i WP
Hvordan viser jeg underkategorier i WordPress-innlegg? Hvordan viser du kategori og underkategori? Hvordan tilordner jeg et innlegg til en kategori i ...