Forelder

Legge til foreldresider i innlegg

Legge til foreldresider i innlegg
  1. Hvordan legger jeg foreldre til WordPress-innlegget?
  2. Hva er en foreldreside?
  3. Hva er postforelder WordPress?
  4. Hvordan viser jeg barnesider på foreldresiden WordPress?
  5. Hvordan lager jeg et barnepost på WordPress?
  6. Hva er foreldresider og barnesider?
  7. Hvordan lager jeg en foreldreside?
  8. Kan en webside være både en foreldreside og en underordnet side?
  9. Hvordan setter jeg foreldrene som den egendefinerte innleggstypen i WordPress?
  10. Hvordan finner jeg foreldre-ID på WordPress?
  11. Hvordan finner jeg foreldre-IDen min?

Hvordan legger jeg foreldre til WordPress-innlegget?

Legg til en side og bruk den til å være vert for innleggene dine. "Den beste måten å sette en foreldreside gjennom alle innleggene dine er gjennom (Utseende -> Tilpass) -menyen. Du kan angi en statisk side for hjemmesiden eller innleggssiden.

Hva er en foreldreside?

En foreldreside er en toppnivåside med underordnede sider. Rullegardin for foreldreside i Dokumentinnstillinger. For eksempel kan du ha en "Om" -side som toppnivå eller foreldreside, og deretter ha barnesider "Livshistorie" og "Mine hunder" under den.

Hva er WordPress etter foreldre?

Når du ser på et (overordnet) innlegg, brukes et plugin til å trekke sine barneposter, og de vises i en fane på siden. ... Vi bruker en ny versjon av det tilpassede temaet på flere nettsteder nå, og bruker ikke lenger foreldre / barn-forhold.

Hvordan viser jeg barnesider på foreldresiden WordPress?

Etter at du har opprettet foreldresidene og barnesidene, kan det være lurt å liste barnesidene på hovedsiden. En enkel måte å gjøre dette på er ved å redigere foreldresiden manuelt og legge til en liste over lenker hver for seg. Du må imidlertid redigere foreldresiden manuelt hver gang du legger til eller sletter en barneside.

Hvordan lager jeg et barnepost på WordPress?

Opprette WordPress barnesider

Mens vi legger til nye sider til WordPress, kan vi se Sideattributter-flisen i Side Add / Edit-grensesnittet. I denne flisen er det muligheter for å velge overordnet side, sidemal og siderekkefølge. Rullegardinmenyen Foreldre viser alle publiserte sider.

Hva er foreldresider og barnesider?

I en hierarkisk innleggstype kan du plassere innlegg i et bestemt hierarki ved å velge en overordnet side. Dette betyr ofte at foreldresiden dekker et overordnet tema og grupperer ulike barnesider som er relatert til hverandre. En underordnet side kan bare ha én overordnet side, men en overordnet side kan ha flere underordnede sider.

Hvordan lager jeg en foreldreside?

Gå til Administrasjon > Sider > Legg til nytt skjermbilde. Klikk på rullegardinmenyen “Sideforelder” i høyre meny. Rullegardinmenyen inneholder en liste over alle sidene som allerede er opprettet for nettstedet ditt. Velg riktig foreldreside fra rullegardinmenyen for å gjøre den gjeldende siden til en underordnet side.

Kan en webside være både en foreldreside og en underordnet side?

Du kan opprette en bredere side som en "Overordnet" og deretter legge til underordnede sider for å bedre organisere nettstedstrukturen og utformingen. For eksempel kan en foreldreside kalt 'Om oss' ha teammedlemmer, historie, karriere og andre sider som underordnede sider. Enhver barneside kan også ha sine egne barnesider og så videre.

Hvordan setter jeg foreldrene som den egendefinerte innleggstypen i WordPress?

Det er to måter å legge til en forelder i en tilpasset innleggstype. Det første alternativet er å legge til en metaboks slik at brukerne kan velge foreldresiden. Jeg definerte konstanten STAFF_PAGE_PARENT_ID for å gjøre det enkelt, bare for å standardoverføre foreldrene til en bestemt side, slik at brukeren ikke trenger å velge den hver gang de oppretter en innleggstype.

Hvordan finner jeg foreldre-ID på WordPress?

Jeg antar at du spør hvordan du gjør det med kode? (Å gjøre det i backend er ganske enkelt - bare prøv å redigere foreldresiden og se ID i URL). Så hvordan sjekke postforelder i kode? Det er også veldig enkelt - direkte foreldre lagres i post_parent eiendom. Hvis innlegget ikke har noen foreldre, blir det 0 .

Hvordan finner jeg foreldre-IDen min?

Re: Hvordan få ID til foreldre?

  1. $ (".child_div ").klikk (funksjon () var pid = $ (dette).foreldre ().attr ("id");
  2. );
  3. -- Šime Vidas. http: // www.w3viewer.com.

Hvordan oppdatere permalink programmatisk?
Hvordan endrer jeg Permalink i WordPress programmatisk? Hvordan oppdaterer du permalinks? Hvordan kan jeg endre permalink for tilpasset innleggstype? ...
Påvirker SEO når du har et innlegg i flere kategorier å ha kategorienavn i permalinks?
Dette gjør det enklere og raskere for Google å indeksere nettstedet ditt (også å legge det i søkemotorene). Alle bør sende inn et områdekart. Så hvis ...
Vis en enkelt kategori i bloggseksjonen
Hvordan viser jeg bare en kategori i et WordPress-innlegg? Hvordan viser jeg kategorier på WordPress-bloggen? Hvordan lager jeg en enkelt kategoriside...