Wordpress

en WordPress koblet til 2-database

en WordPress koblet til 2-database
  1. Hvordan bruker jeg flere databaser i WordPress?
  2. Kan to WordPress-nettsteder dele en database?
  3. Hvordan kobles WordPress til databasen?
  4. Kan vi koble sammen to databaser om gangen?
  5. Hvordan kjører jeg flere prosjekter på WordPress?
  6. Kan du ha flere WordPress-nettsteder?
  7. Deler WordPress multisite brukere?
  8. Hvordan legger jeg til et nytt nettsted til WordPress-siden min?
  9. Hvordan deler jeg brukere og pålogginger mellom WordPress-nettsteder?
  10. Hvor er WordPress-databasen lagret?
  11. Hva er WordPress og dets funksjoner?

Hvordan bruker jeg flere databaser i WordPress?

Når du trenger å koble til en annen database, oppretter du en forekomst av wpdb-klassen. Gjør du det, får du tilgang til alle tilgjengelige metoder i wpdb-klassen. Brukeren kan bruke disse klassemetodene direkte til å samhandle med den eksterne databasen.

Kan to WordPress-nettsteder dele en database?

Ja de kan. To WordPress-nettsteder kan dele en enkelt database, men ikke det samme settet med databasetabeller som de lagrede dataene inkluderer nettstedets domenenavn.

Hvordan kobles WordPress til databasen?

Importerer en WordPress Database Backup via phpMyAdmin

Bare start phpMyAdmin, og velg deretter WordPress-databasen. Deretter må du klikke på "Importer" -linken fra toppmenyen. På neste skjermbilde, klikk på Velg fil-knappen og velg deretter sikkerhetskopifilen til databasen du lastet ned tidligere.

Kan vi koble sammen to databaser om gangen?

Hvis MySQL-brukeren har tilgang til begge databasene og de er på samme vert (i.e. begge DB-ene er tilgjengelige fra samme tilkobling) du kan: Hold en forbindelse åpen og ring mysql_select_db () for å bytte mellom etter behov. Jeg er ikke sikker på at dette er en ren løsning, og du kan ende opp med å spørre feil database.

Hvordan kjører jeg flere prosjekter på WordPress?

Bruke WordPress Multisite til å administrere flere nettsteder

  1. Finn WordPress-filene på nettstedet ditt og finn 'wp-config. ...
  2. Finn kodelinjen som lyder: / * Det er alt, stopp redigeringen! ...
  3. Legg til følgende kode i filen rett over den linjen:

Kan du ha flere WordPress-nettsteder?

WordPress har en innebygd mulighet til å opprette flere nettsteder ved hjelp av samme WordPress-installasjon. Et WordPress-nettverk for flere nettsteder brukes av blogger, skoler og bedrifter som trenger å kjøre separate nettsteder, men som ønsker å administrere dem under ett dashbord.

Deler WordPress multisite brukere?

Delt brukere på flere nettsteder

Når en bruker registrerer seg på et av nettstedene dine, blir de registrert for alle nettsteder i Multisite. Så når de logger inn, vil de også kunne navigere til undersidene dine mens de forblir pålogget.

Hvordan legger jeg til et nytt nettsted til WordPress-siden min?

Legge til nettsteder manuelt

  1. Åpne WordPress.
  2. Velg 'Mine nettsteder' fra toppmenyen > Nettverksadministrator > Nettsteder.
  3. På neste side klikker du på Legg til ny-knappen.
  4. Skriv inn følgende felt: Nettadresse - Underkatalogen det virtuelle nettstedet er opprettet under. Sitetittel - Den nye administratoren kan endre dette senere. ...
  5. Klikk på Legg til nettsted.

Hvordan deler jeg brukere og pålogginger mellom WordPress-nettsteder?

Logg inn på det andre installasjonsadministratorpanelet som administrator og oppgi WordPress-brukere. Du finner den nye adminbrukeren og alle brukere fra det første nettstedet (dette lar dem dele pålogginger). På dette tidspunktet vil ikke brukere fra det ene nettstedet kunne logge på det andre nettstedet.

Hvor er WordPress-databasen lagret?

WordPress bruker nesten helt sikkert en MySQL-database for å lagre innholdet, og de lagres vanligvis andre steder på systemet, ofte / var / lib / mysql / some_db_name . Åpne wp-config. php-fil og begynn å se på MySQL-innstillingene.

Hva er WordPress og dets funksjoner?

Du kan opprette innlegg og sider, formatere dem enkelt, sette inn media, og med et klikk på en knapp er innholdet ditt live og på nettet. Publiseringsverktøy. WordPress gjør det enkelt for deg å administrere innholdet ditt. Lag utkast, planlegg publisering, og se på innleggsrevisjonene dine.

Slik viser du kategorinavn på bloggsiden (innleggsside)
Hvordan viser jeg kategorinavn i WordPress-innlegg? Hvordan viser jeg innleggskategorier på en bestemt side? Hvordan viser jeg kategorien til en WordP...
Vis 'tags' for et innlegg på frontend når du er i en listevisning
Hvordan viser du tagger på et innlegg? Hvordan viser jeg innlegg fra en bestemt kategori på en side i WordPress? Hvordan viser jeg WordPress-innleggen...
Kategorivalgbar hjemmeside
Hva er en kategoriside på et nettsted? Hvordan lager jeg en kategoriside? Hvor er rotkategorien tildelt? Hva er kategorien design? Hva er sider med pr...