Ajax

400 Dårlig forespørsel om å komme på AJAX-samtale

400 Dårlig forespørsel om å komme på AJAX-samtale
  1. Hvordan håndterer du en dårlig forespørsel i Ajax?
  2. Hvorfor Ajax-samtalen ikke fungerer?
  3. Hva er en 400-respons?
  4. Hva skjer når en Ajax-samtale fremdeles er i gang, og du sender en ny Ajax-samtale før dataene fra den første AJAX-samtalen kommer tilbake?
  5. Hvordan fikser jeg 400 Bad Request på Wordpress?
  6. Hvordan vet jeg om Ajax jobber?
  7. Hvordan får jeg Ajax-feil?
  8. Hvorfor Ajax-samtale ikke fungerer i MVC?
  9. Hvorfor får jeg feil forespørselsfeil 400?
  10. Hvordan blir jeg kvitt 400 Bad Request?
  11. Hvorfor er min 400 dårlige forespørsel?

Hvordan håndterer du en dårlig forespørsel i Ajax?

Suksess-egenskapen flagger forespørselen som å ha kjørt riktig og returnert forventede data. Data-egenskapen kan være alt den trenger å være. Egenskapen Feil er en matrise med eventuelle feil som må rapporteres. Det er bare ved å kreve at alle AJAX-forespørsler forventer dette, at jeg enkelt kan håndtere alle feil.

Hvorfor Ajax-samtalen ikke fungerer?

preventDefault (); før ajax-samtale, er det derfor det forhindrer anrop til den funksjonen, og Ajax-samtalen din vil ikke ringe. Så prøv å fjerne den e. forhindre Standard () før Ajax-samtale og legg den til etter Ajax-samtalen.

Hva er en 400-respons?

HyperText Transfer Protocol (HTTP) 400 Bad Request svarstatuskode indikerer at serveren ikke kan eller vil behandle forespørselen på grunn av noe som oppfattes som en klientfeil (e.g., misdannet forespørselssyntaks, ugyldig innramming av forespørselsmeldinger eller villedende forespørselsruting).

Hva skjer når en Ajax-samtale fremdeles er i gang, og du sender en ny Ajax-samtale før dataene fra den første AJAX-samtalen kommer tilbake?

6 svar. Siden Ajax-samtaler er asynkrone, vil ikke programmet "stoppe" før en ajax-samtale er fullført, og bare starte neste samtale umiddelbart. JQuery tilbyr en behandler som blir ringt når samtalen er vellykket, og en annen hvis det oppstår en feil under samtalen. $.

Hvordan fikser jeg 400 Bad Request på Wordpress?

Fjern nettleserens hurtigbuffer og informasjonskapsler

Noen av dataene som er lagret, kan være utløpt og dermed ansvarlige for feilen 400 Bad Request. Hvis du tømmer nettleserens cache og informasjonskapsler, kan det feilsøke 400 HTTP-feilkoden.

Hvordan vet jeg om Ajax jobber?

Når du arbeider med flere AJAX-forespørsler på den tiden, er det vanskelig å oppdage når all forespørsel blir fullført. Du kan bruke metoden setTimout () som vil utføre handlingen din etter gitt tid. Men det er ikke en bedre løsning. jQuery har den innebygde hendelsesbehandleren for å oppdage AJAX-fullføring.

Hvordan får jeg Ajax-feil?

jQuery ajaxError () Metode

Metoden ajaxError () spesifiserer en funksjon som skal kjøres når en AJAX-forespørsel mislykkes. Merk: Fra og med jQuery versjon 1.8, bør denne metoden bare legges til dokumentet.

Hvorfor Ajax-samtale ikke fungerer i MVC?

Dette problemet vil oppstå når du prøver å ringe HTTPGET-typen kontrollmetode ved hjelp av knapptypen for inngangs-html-kontroll. ... ajax-anrop, det vil ikke kalle noen form for kontrollermetode, så du må være sikker på at når du sender JSON-type objektdata til kontrolleren, må du definere innholdstype som nedenfor.

Hvorfor får jeg feil forespørselsfeil 400?

Diagnostisering av en feil på 400 feil forespørsel. En 400 feil forespørselsfeil indikerer at serveren (ekstern datamaskin) ikke kan (eller nekter) å behandle forespørselen som sendes av klienten (nettleser), på grunn av et problem som serveren oppfatter som et klientproblem. ... Klienten kan laste opp en for stor fil.

Hvordan blir jeg kvitt 400 Bad Request?

Hvordan fikse 400 feil med feil forespørsel

  1. Sjekk den innsendte URL-en.
  2. Fjern nettleserbufferen.
  3. Fjern nettleserkakene.
  4. Filopplasting overskrider servergrensen.
  5. Fjern DNS-hurtigbuffer.
  6. Deaktiver nettleserutvidelser.

Hvorfor er min 400 dårlige forespørsel?

En 400 Bad Request-feil betyr at forespørselen klienten fremmet er feil eller ødelagt, og serveren ikke kan forstå den. ... Det indikerer at forespørselen klienten sendte ikke kan behandles av serveren. I sjeldne tilfeller kan det være et problem med serveren som forårsaker feilen.

Vis 'tags' for et innlegg på frontend når du er i en listevisning
Hvordan viser du tagger på et innlegg? Hvordan viser jeg innlegg fra en bestemt kategori på en side i WordPress? Hvordan viser jeg WordPress-innleggen...
Hvordan vise kategori- og tagbeskrivelser i et innlegg
Hvordan viser du kategoribeskrivelse? Hvordan viser jeg innleggskategorinavn på WordPress? Hvordan viser jeg kategoribeskrivelse i Woocommerce? Hva er...
Hvordan kan jeg vise kategorinavnet i enkeltinnlegget når jeg bruker WP Blog og Widget?
Hvordan viser jeg kategorinavn i WordPress-innlegg? Hvordan viser jeg bare en kategori i et WordPress-innlegg? Hvordan viser jeg bloggkategorier i Wor...