Sitat

Hver gang en forfatter lagrer innlegget, legges det til \ ved siden av de doble anførselstegnene

Hver gang en forfatter lagrer innlegget, legges det til \ ved siden av de doble anførselstegnene
  1. Hvordan bruker du doble anførselstegn?
  2. Hvordan angir du et omskrevet sitat?
  3. Hva er reglene for anførselstegn??
  4. Hvordan bruker du anførselstegn i et tilbud?
  5. Skal jeg bruke enkle eller doble anførselstegn?
  6. Hva er forskjellen mellom doble og enkle anførselstegn?
  7. Kan jeg omskrive et sitat?
  8. Hva er forskjellen mellom omskrivning og sitering?
  9. Hvilke omskrivningseksempler?
  10. Går perioden etter sitatet?
  11. Går perioden utenfor parentes?
  12. Hvordan ser anførselstegn ut?

Hvordan bruker du doble anførselstegn?

Hvis du er amerikaner, kan det være vanskelig å bruke anførselstegn: Bruk dobbel anførselstegn til enhver tid, med mindre du siterer noe i et anførselstegn når du bruker enkelt. Det er annerledes i den større anglosfæren, der de vanligvis bruker singler i bøker og dobler i aviser.

Hvordan angir du et omskrevet sitat?

Når du introduserer et tilbud, må du være nøye med å bruke anførselstegn og tilhørende tegnsetting. Å omskrive er å omformulere en annen forfatters poeng med dine egne ord. Når du omskriver, trenger du ikke bruke anførselstegn, men du må fremdeles gi æren til forfatteren og gi et sitat.

Hva er reglene for anførselstegn??

Anførselstegn og andre skilletegn

I USA er tommelfingerregelen at komma og perioder alltid går innenfor anførselstegn, og kolon og semikolon (bindestreker også) går utenfor: "Det var en storm i går," sa Paul. Peter trodde imidlertid ikke på ham.

Hvordan bruker du anførselstegn i et tilbud?

Regel: Bruk enkle anførselstegn innenfor doble anførselstegn når du har et anførselstegn innenfor et anførselstegn. Eksempel: Bobbi sa til meg, “Delia sa: 'Dette vil aldri fungere. Legg merke til at det som Delia sa, var omsluttet av enkelte anførselstegn.

Skal jeg bruke enkle eller doble anførselstegn?

Som en generell regel har britisk bruk tidligere ofte foretrukket enkle anførselstegn for vanlig bruk, men doble anførselstegn blir nå stadig vanligere; Amerikansk bruk har alltid foretrukket doble anførselstegn.

Hva er forskjellen mellom doble og enkle anførselstegn?

I vanlig bruk kan det skilles mellom de enkle og doble anførselstegnene i denne sammenhengen; ofte brukes enkle anførselstegn for å omfavne enkelttegn, mens doble anførselstegn omslutter hele ord eller setninger [.]

Kan jeg omskrive et sitat?

Når du bruker dine egne ord for å formidle informasjon fra en original kilde, parafraserer du. Mens omskrivninger ikke krever anførselstegn, krever de sitater. Sørg for å endre både ordene og ordrekkefølgen til den opprinnelige kilden for å unngå plagiering.

Hva er forskjellen mellom omskrivning og sitering?

Tilbud må være identiske med originalen, ved hjelp av et smalt kildesegment. De må samsvare med kildedokumentet ord for ord og må tilskrives den opprinnelige forfatteren. Omskriving innebærer å sette en passasje fra kildemateriale i dine egne ord.

Hvilke parafraser eksempler?

Noen ganger trenger du bare å omskrive informasjonen fra en setning. Her er noen eksempler på omskrivning av individuelle setninger: Original: Hennes liv strakte seg over år med utrolige forandringer for kvinner ettersom de fikk flere rettigheter enn noen gang før. Omskrivning: Hun levde gjennom den spennende tiden med kvinnelig frigjøring.

Går perioden etter sitatet?

Den siste perioden eller kommaet kommer innenfor anførselstegnene, selv om det ikke er en del av det siterte materialet, med mindre sitatet følges av et sitat. Hvis et sitat i parentes følger sitatet, følger perioden sitatet. ... Henvisning følger anførselstegnene; periode følger sitatet.

Går perioden utenfor parentes?

Perioden er et sterkt skilletegn - tenk på det som å kontrollere handlingen i setningen, som skjer utenfor parentes. 2. Når en hel setning faller innenfor parentes, går perioden inn.

Hvordan ser anførselstegn ut?

Anførselstegn kan være doble ("...") eller singel ('...') - det er virkelig et spørsmål om stil (men se nedenfor for mer om dette). ... Anførselstegn kalles også "anførselstegn" eller "omvendte kommaer".

Wordpress Permalink Problem for media permalink som fører til 404 side når den er angitt som postnavn
Hvordan fikser jeg et permalink-problem i WordPress? Hvordan endrer jeg media Permalink in WordPress? Hvordan endrer jeg permalinks i WordPress uten å...
Kategoriside Viser alle sider
Hvordan endrer jeg kategorisideoppsettet i WordPress? Hvordan endrer jeg sidekategori? Hvordan viser jeg alle kategoriene på en WordPress-side? Hva er...
Kategoribase borte etter Wordpress-oppdatering
Hvordan endrer jeg kategorien til en WordPress-base? Hva er WordPress-kategoribase? Hvordan fikser jeg kategorier i WordPress? Bør jeg fjerne kategori...