Innlegg

PHP-kode for å vise Wordpress-innlegg på en statisk side som ikke fungerer

PHP-kode for å vise Wordpress-innlegg på en statisk side som ikke fungerer
  1. Hvordan viser jeg innlegg på en statisk side i WordPress?
  2. Hvordan får jeg alle WordPress-innleggene mine til å vises på en side?
  3. Hvorfor vises ikke innleggene mine på WordPress?
  4. Hvordan viser jeg blogginnlegg på WordPress-hjemmesiden min?
  5. Hvor vises innlegg på WordPress?
  6. Hvordan fikser du at du for øyeblikket redigerer siden som viser de siste innleggene dine?
  7. Hvordan viser jeg innlegg på hjemmesiden min?
  8. Hva er en enkelt innleggsside i WordPress?
  9. Hvordan viser jeg alle kategoriene på en WordPress-side?
  10. Kan du ha mer enn én innleggsside på WordPress?
  11. Hvordan kommer jeg til leseinnstillinger på WordPress?
  12. Hva er forskjellen mellom side og innlegg i WordPress?

Hvordan viser jeg innlegg på en statisk side i WordPress?

Gå til WordPress-dashbordet ditt til Utseende »Widgets og legg til widgeten 'Nylig innlegg' i sidefeltet. Den innebygde modulen for siste innlegg tilbyr ikke mange alternativer. Du kan gi widgeten en tittel, velge om datoene for innlegg skal vises eller ikke, og legge til antall innlegg du vil vise.

Hvordan får jeg alle WordPress-innleggene mine til å vises på en side?

Det er mange forskjellige måter å vise alle WordPress-innleggene dine på en enkelt side. Du kan vise innlegg på en side med en kort kode, du kan vise innlegg på en side ved hjelp av et plugin, og til slutt kan du vise alle innlegg på en side ved hjelp av en tilpasset mal og sløyfe.

Hvorfor vises ikke innleggene mine på WordPress?

For å vise innleggene dine på bloggsiden, gå til Utseende -> Tilpass -> Generelle temaalternativer -> Hjemmesideinnstillinger > En statisk forside -> og sjekk derfra 'En statisk forside' > velg en side du vil konfigurere som forsiden, og velg bloggsiden din som 'Innleggsside' > lagre.

Hvordan viser jeg blogginnlegg på WordPress-hjemmesiden min?

Bruke widgetområdet

  1. Logg på WordPress-nettstedet ditt.
  2. Naviger til Utseende>Widgets.
  3. Finn widgeten Nylig innlegg, og dra den og slipp den i ønsket widgetområde.
  4. Når du er lagt til, kan du legge til en tittel, angi antall innlegg som skal vises og mer.
  5. Klikk Lagre for å fullføre endringene.

Hvor vises innlegg på WordPress?

Innlegg finnes i arkivene, kategoriene, nylige innleggene og andre småprogram. Innlegg vises også i RSS-feeden på nettstedet. Du kan kontrollere hvor mange innlegg som vises om gangen i leseinnstillingene. Hvis du vil at innleggene dine skal vises på en annen side enn hjemmesiden din, kan du se Forsiden.

Hvordan fikser du at du for øyeblikket redigerer siden som viser de siste innleggene dine?

Klikk på Reparer database

Korriger: Du redigerer for øyeblikket siden som viser de siste innleggene dine. Vent på reparasjonen, og fjern deretter den ekstra linjen fra wp-config-filen. Prøv nå å opprette et nytt innlegg eller en ny side i WordPress og se om problemet er løst.

Hvordan viser jeg innlegg på hjemmesiden min?

Hvis du vil at innleggene dine skal vises på hjemmesiden og WordPress ikke allerede gjør dette for deg, kan du gjøre det slik. Gå til Innstillinger i WordPress-administratoren > Lesning. Finn delen som heter Hjemmesiden din, og velg alternativet Dine siste innlegg. Klikk på Lagre endringer-knappen og gå tilbake til hjemmesiden din.

Hva er en enkelt innleggsside i WordPress?

Egendefinerte enkeltinnleggsmaler lar deg bruke forskjellige oppsett for dine individuelle blogginnlegg. Mange WordPress-temaer kommer med noen forskjellige sidemaler, og du kan også lage dine egne om nødvendig. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du enkelt kan lage egendefinerte enkeltpostmaler i WordPress.

Hvordan viser jeg alle kategoriene på en WordPress-side?

Trinn 1: Gå til WordPress Dashboard og velg Posts > Kategorier. Forsikre deg om at du har laget alle kategoriene som du vil ha med på den nye siden. Trinn 2: Hold musen over en av kategorititlene du vil inkludere, og se nederst på skjermen.

Kan du ha mer enn én innleggsside på WordPress?

Du kan opprette en statisk forside og deretter en egen side for alle publiserte innlegg. Du kan gjøre det, og det første trinnet er å lage to sider og deretter utpeke dem riktig. (1) Alle innlegg på forsiden, som også kalles hjemmesiden og er nettadressen til nettstedet som standard.

Hvordan kommer jeg til leseinnstillinger på WordPress?

WordPress - leseinnstilling

  1. Trinn (1) - Klikk på Innstillinger → Lesealternativ i WordPress.
  2. Trinn (2) - Leseinnstillinger-siden vises som vist på følgende skjermbilde.
  3. Trinn (3) - Når du har fylt all informasjonen, klikker du på Lagre endringer-knappen for å lagre informasjonen om lesing.

Hva er forskjellen mellom side og innlegg i WordPress?

WordPress-blogginnlegg mot sider: Forskjellen i et nøtteskall. Her er den store forskjellen mellom WordPress-innlegg og sider: WordPress-innlegg har en offisiell publiseringsdato og vises etter dato på bloggsiden til nettstedet ditt. ... WordPress-sider har ikke publiseringsdato og er ment for statisk, tidløst innhold.

Feilsøking for yoast og permalink
Hva skjer hvis jeg endrer permalinkstrukturen? Hvilket er riktig format for en permalink? Hvorfor fungerer ikke permalink i WordPress? Påvirker Permal...
Kategorien vises uten parmalink
Hvordan fjerner jeg en kategori Base URL? Hvordan endrer jeg en kategori Permalink i WordPress? Hva er kategoribase og tagbase i WordPress? Hvordan fj...
Innlegg vises ikke på kategorien og taggsiden
Hvordan viser jeg innlegg fra en bestemt kategori på en side i WordPress? Hvorfor vises ikke WordPress-kategoriene mine? Er kategorier og koder tilgje...